maanantai 18. helmikuuta 2013

CHILLIN'

Hello!
Viime viikko meni pääasiassa lueskellessa ja töissä, sinänsä hyyyvin yllättävää.. Loppuviikosta onneks olikin sitte rentoilun vuoro, lauantai-ilta oli vähintäänki alkuvuoden paras! Tytsyjen kanssa vietettiin super-ilta, syötiin, juotiin, ja tanssittiin. Oli mahtia! Sunnuntai meniki sitte rötväillessä porukoilla (lue:darrassa).






Sitten vähän potilaspäiväkirjaa. Polven tilanne on siis se, että mulla on 2 viikon lääkekuuri ja kuukauden juoksukielto, najjjjs. Saan onneks tehdä kaikkee muuta mikä ei rasita polvea kovin paljon, esim hiihto ja spinning on, luojan kiitos, sallittuja. Mulla on siis ilmeisesti pieni rakennevika jalassa minkä takia polven rustopinta on aika kulunut. Sain siihen sellasia lihasharjotuksia joilla tota asentoa voi onneks yrittää korjailla, vaikka varsinaista parannusta siihen ei oo. Aika masentavaa toisaalta, mut täytyy nyt vaan panostaa liikeratojen kunnossapitoon ettei mun juoksu-ura tyssää tähän!

Toisaalta ei mikään kovin suuri ylläri että toi vamma on rasitusperänen, oon kummiski juossut lenkkiä 13-vuotiaasta. Varsinki luistelun lopetettuani välillä oli kausia että juoksu oli ainoo urheilu mitä harrastin. Ei ehkä ihan niin fiksua :D Mutta, eteenpäin mennään vaikka rollaattorilla!



Tässä sitte viime viikon sääälittävät urheilut :D

MA: sali 55 min, keskivartalo+pyöräily, ks. 120

TI: kevyt hölkkä salille 15min+20min nyrkkeily

KE: 30min sali

TO: 40min sali+1h jooga

PE: 50min sali, vatsa+pyöräily

LA: Pyöräily 25min+10min lihaskunto


yht. 5h

Aika vähäseks jäi toi tuntimäärä kun ei noita pitkiä lenkkejä voinu hirveemmin juosta. Ens viikolla aion yrittää pitää määrät suht normina mm. treenaamalla kahesti päivässä.


Nyt telkku ja jätskipurkki auki! Pus,

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti