perjantai 1. helmikuuta 2013

UKKOHALLASSA


Silmä musta, jalat ei liiku ja vatsalihakset nauramisesta kipeet. Hyvä loma takana siis! On liikuttu, syöty hyvin ja rentouduttu sekä heitetty ihan liikaa putous- ja kummeli läppää. Paras loma kyllä aikoihin.

Vaikka Ukkohalla olikin tosi pieni ja kehitysvaiheessa oleva mesta esimerkiks verrattuna johonkin Leviin, oli se just sopiva meille. Isolla porukalla ei haitannut ettei baareissa ollu menoo, bileet omassa mökissä ei ois voinu olla paremmat! Saunaa, lumessa viilentymistä, hyvää musaa ja parasta seuraa.  Puitteet oli kyllä kaikinpuolin ihan tajuttoman hienot, uudet huoneistot ja mielettömät hiihtomaastot. Nyt oon väsyny mutta onnellinen, vaikka huomenna pitääki lähteä taas kohti Helsinkiä.

Viime viikon liikunnat meni ehkä jopa vähän överiksi, sen verran korkeella on leposykkeet tänään ollu. Lisäks mun sykemittari tilttas, joten lisäilen näihin reeneihin keskisyke-infot myöhemmin!

Su: 20min verkkahölkkä

Ma: 2h hiihto, 50min sali

Ti: 35min juoksu, 30min sali, 45min hiihto

Ke: 2h25min hiihto, 40min juoksu, 45min sählyä

To: palauttava 10min hölkkä

Pe: lepo

La: 40min hölkkä

Su: lepo

Eli n. 8h viidessä päivässä. Oopsie. Nyt ei sitte muuta ku lepoo, venyttelyä ja peukut pystyssä että palaudun jotenki vielä :D

Palautumista ehkä toivottavasti edesauttaa se että söin koko loman ihan superhyvin. Ihanat pitkät aamiaiset, välipalat joka toinen tunti ja tuhdit iltasafkat oli kyllä loman yks parhaita puolia.
Kokkailtiin  joka ilta semmosia gourmet-ruokia että niiden kuvailu unohtu melkein täysin! Tässä kuitenkin pieniä sneak peakkeja mun lomaan! :)







....oli sitte taas pakko. 









Matkasta kyllä kuulette vielä, postailen tänne vielä ainakin reseptiä meidän protsku-pizzaan joka oli parasta jauhelihapizzaa ikinä! Kohta nukkumaan, ja huomenna kohti Helsinkiä! Pus!

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti