perjantai 2. marraskuuta 2012

freak...ing friday


Iltaa! Tää päivä on menny aikalailla saman kaavan mukaan ku kolme vikaa.  Paitsi että koska aamulla ei millään huvittanu lähtee kirjastoon lukemaan niin päätin heittää päivän treenin eli juoksulenkin jo aamusta. Kroppa ei ollu ihan palautunu vielä alkuviikon pitkästä juoksusta mutta hölkkäsin hitaasti ihaillen maisemia :) Oli aika koomista ku pari mummolaumaa viiletti ohi ja mä hipsuttelin perässä :D



Koululle pääsin joskus ennen kahtatoista. Aamupäivällä keskittyminen oli todella hakusessa, ja taisin käyttää taas jonku kaks tuntia kuvien ottamiseen ja kakshaarasten metsästykseen mun pehkosta...  Kirjaanki ilmesty jotain tosi häiritseviä piirroksia joista en oikeesti ees kehdannu ottaa kuvia. 



Lounaan, kahvikupillisen ja geisha-patukan jälkeen koin uudelleensyntymisen ja sain tosi hyvin keskityttyä! Aika vaan vierähti ja kello tais olla puol 7 ku lähin kohti kotia. 

Tsiigattiin tässä äsken Iron Man 2-leffa koska ykkönen oli musta superhyvä. Kyllä toi toinen osaki kolahti aika kovaa, tykkään Robert Downey Jr:stä näyttelijänä tosi paljon! 


Nyt vielä vähän iltapalaa, ja sitte pää tyynyyn. Huomenna taas ysiks hallille, ja sen jälkeen vähän salia, pänttäämistä ja uus bondi. Yleensä bondit on musta ollu aika paskoja, mut hei: Daniel Craig. Toivottavasti elokuva sisältää paljon rannalla kuvattuja kohtauksia...............

Moikkelis!

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti