torstai 22. marraskuuta 2012

Kryssningen

Silja linen tunnari soi päässä vieläki ja kaikki keinuu. Hieman kestää tää palautuminen sunnuntaisesta risteilystä, en tiiä johtuuko siitä että nappasin mukaani Ruotsista flunssan vai siitä että unta kertyi kahtena yönä yhteensä 6h.. No hauskaa oli ainakin! 

Vietin koko risteilyä edeltäneen viikonlopun hallilla valmentamassa, ja voin kertoo että tuntu kyllä tosi hyvältä saada pieni irtiotto arjesta! Tenttiviikkoakin pukkaa kahen viikon päästä,  ja alotan uudessa työpaikassakin ens viikolla, hui! Rankka joulukuu tulossa, mutta eiköhän siitäkin selvitä huumorilla. 


Hallilla kärsimättömänä sunnuntai-aamuna.....
Tankkauslounas ennen lähtöä..
...ja eiku junalla Turkuuuun!



Oli kyllä ihan mahtia viettää laatuaikaa parhaassa seurassa! Perus baari-käytävä-hytti- biletys illan jälkeinen päivä oliki sitte aika levoton. Hengattiin 8 henkee yhessä hytissä, keksittiin uusia tyhmiä seurapelejä, naurettiin edellisen illan kuva- ja videomateriaalille, tuunattiin poikien T-paidoista vähän paljastavampia, syötiin pizzaa, palloiltiin ympäri laivaa ja saatiin häätö kahvilasta sekä pelattiin autopeliä. Tehtiin myös ihmistornin epävirallinen maailman ennätys, valitettavasti ei ollu Guinnesin pojat paikalla ni ei taideta päästä ennätyskirjaan :( Aina ei voi voittaa.

Tää viikko on mennyt siis todellakin vaan palautuessa. Tiistaina kävin jo lenkillä mikä ei tainnu olla kovin hyvä idea sillä oon maannu siitä lähtien sänkypotilaana. Oon yrittäny lueskella vähän tenttiin, aika huonolla menestyksellä kylläkin. Poikien kanssa tehtiin myös meidän lääkis-lukupiirin lukusuunnitelma, wohoo! Tosin en kyllä varmaan ehdi ees ajatella koko juttua joulukuun aikana, sen verran noita töitä, muuta koulua, pikkujouluja, tupareita ja tyttöjen iltoja ois luvassa. Onneks Toukokuu on vielä aika kaukana :)

Huomenna mulla alkaa siis eka duuniputki uudessa työpaikassa! Jännittää ja vään ehkä pelottaakin, mutta tuun tänne kyllä kertomaan fiiliksistä heti! Alotan siis yhdessä uudessa Tampereelle avautuvassa liikkeessä myyjänä, tuun vielä kertomaan lisää kun se aukee niin voitte tulla moikkailemaan! ;)


Aika megalomaaninen postaus tuli, toivottavasti en tylsistyttäny teitä kuoliaaks. 

Ihanaa torstaita, pus!
-A


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti