keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Friday-wednesday

Hola!!

Huh mikä viikko takana! Alotin siis työt myyjänä TIGER-nimisessä tiimarin tapasessa liikkeessä. Toi ketju on Suomessa ihan uus, ja ekat työpäivät menikin pistettäessä myymälää kasaan. Noi päivät olikin tosi rankkoja, painettiin 11h duunia varje dag neljän päivän ajan.. Mutta aherrus palkittiin, ja saatiin liike auki eilen! Oli ihan mahtia päästä varsinaiseen myyntityöhön pelkän järjestelyn ja pakettien roudailun jälkeen! Avajaisista painelinkin suoraan taas hallille, oli tosi kiva päästä jäällekkin vaikka väsytti ihan vietävästi. Nukahdin bussiin 10 minuuttia kestävällä matkalla ja jäin pois kahen kilsan päästä hallilta.. hupsista.

Tais vähän väsymys painaa; tässä lopputulostulos epätoivoisesta yrityksestä saada viinitonkan pahvilaatikko lytättyä.. :D

Meillä myydään mm. viiksiä. :D

Tiger on siis Suomeen viime vuonna rantautunut Tanskalainen ketju. Siellä myydään melkeen kaikkea astioista ja sisustustavaroista leluihin, mausteisiin ja askartelutarvikkeisiin. Lisätietoa löytyy täältä. Aluksi vähän hirvitti mennä töihin, kun ei yhtään tiennyt mitä odottaa. Meillä on kuitenkin aivan mielettömän hyvä tiimi, ja työpaikka tuntuu jo nyt tosi omalta!! Ihanaa, että on ite saanut olla mukana rakentamassa myymälää ja työ-yhteisöä eikä oo tarvinnu mennä uutena johonkin porukkaan jossa kaikki tuntee toisensa!

Lukemiset on töiden takia jäänyt hyvin vähälle, mutta aattelin ens viikolla yrittää vähän tehdä niitäkin hommia. Loppuviikko on onneks sunnuntaihin saakka vapaata, niin pääsee vähän hengähtämään! Aionkin hemmotella itseäni ihanilla aamiaisilla, juoksulenkeillä sekä leffoilla! Myös liikkumiset on nimittäin jäänyt aikas minimille työrupeeman takia, ja mulla on ollut pientä flunssaakin päällä. Tänään heitin kuitenkin jo hyvän 40min vauhtilenkin, ja tuntu kyllä tosi hyvältä! 

Nyt luvassa blogien selailua, hyvää ruokaa ja UNTA! Moikkelis!

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti