sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Thursday-Sunday

Radiohiljaisuus päättyy änyytee-NYT!

On tosiaan ollut "vähän" ohjelmaa tässä viime päivinä...
Torstaina käytiin bilettämässä ihan pitkän kaavan mukaan ja perjantai menikin sitte suht väsyneissä merkeissä. 


Kuvamateriaali torstai-illalta oli vähintäänki kyseenalasta..

Lauantaina olikin sitte aika superpäivä, vaikka se väsymys kyllä paino ehkä vähäsen: aamu alko sillä, että taistelin itteni kanssa 35minuuttia pääsenkö ylös sängystä ja hallille ajoissa vaiko enkö. Noo sitte sain jollain ihmeen kaupalla itteni pehmeiden lakanoiden välistä 10 asteen pakkaseen (!!) ja hallille. Päästessäni jäähallille (joka tuntu saunalta ulkoilmaan verrattuna) huomasin ilokseni että olin tunnin ajoissa. Niinpä tietenki. Voin kertoo että pari kirosanaa tais lentää, ja taisin traumatisoida aika pahasti pari pientä jääkiekkoilijaa jotka katto mua silmät pyöreinä.. hups.

Noo siinä sitten heitin lämpimikseni pienen hölkkälenkin, ja valmennukset meni aika nopeesti. Sieltä sitten menin yliopistolle, missä kävin vetämässä naamariin kunnon tankkauslounaan ja suuntasin salille lämmittelemään. Pienen salitreenin jälkeen istuin saunassa oikeesti 20 minuuttia ilman yhtäkään hikipisaraa. Lievä hypotermia tais olla aamun jäljiltä.  

Illalla oli tarkotus istuskella porukalla iltaa M ja N:n luona, pojat oli jatkamassa baariin asti mutta me tytöt aateltiin ottaa sivistyneesti. Otettiin siinä istuskellessa pari, heitettiin levotonta läppää ja huomattiin et kello olikin yht' äkkiä jo 12. Siinä vaiheessa pojilla ei ollu kovin iso homma puhuu meitä ympäri, ja baariin mekin sitte päädyttiin. Oli kyllä ihan superhauskaa taas, mutta vähemmän superhauskaa herätä tänään aamulla duuniin kello 9 :))) Onneks sentään kelloja siirrettiin niin ehin ees vähän nukkua.
Nyt oon kyllä kerryttäny sellaset univelat että ens yönä nukun ainaki 15h. Hallilta lähinkin suoraan junalla stadiin, ja sieltä rakkaan veljeni kyydillä aipän synttäreitä juhlistamaan kotikotiin Nummelaan. 

Hauskaa, miten mun ja mun veljen keskustelut jotenkin aina päättyy tosi syvällisiin filosofisiin pohdintoihin :D Onneks se hakee lukemaan psykaa, just oikee ala sille. Go Anssi! 




Talvi tuli! 


Nyt vähän parrotsia ja kohta herkkuruokaa! Aijjai!

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti