sunnuntai 7. lokakuuta 2012

WELCOME

Hola

Tässä nyt pieni esittelypostaus musta ja blogista.

Oon siis Tampereella asusteleva ja opiskeleva parikymppinen. Ens vuonna olis edessä toinen haku lääkikseen, tällä hetkellä luen biolääketieteellistä teknologiaa Tamperee Yliopistossa. Blogi ei tuu olemaan mikään lukupäiväkirja vaikka saatan täällä kevään lukuhommista mainitakin aina kun ne alkaa hajottaa liikaa.



Liikunta on tosi lähellä sydäntä: viime HCM oli elämäni eka maraton, sen juoksin aikaan 4:02. Tavotteena ois reenailla nyt talvi ja ens vuonna juosta alle 3.5 tuntiin. 15-vuoden taitoluistelutausta on myös jättänyt jälkensä treenailuun, vaikka nykyään pääasiassa vain valmennankin. Oon myös tajuttoman yllytyshullu, ja rakastan kokeilla kaikkee uutta. Reenipäivistä aion pitää täällä suunilleen viikottain. Ravinnosta ja ruuasta tulee myös  jotain juttuja tänne, aina kun niistä sanottavaa on.










Musiikista jauhan myös jonkun verran, ja linkkailen ehkä jotain biisejä aina fiiliksen mukaan.
Muodista ja pukeutumisesta en tuu kirjottelemaan ainakaan liikaa, koska lähinnä tällä hetkellä ärsyttää kaoko MULLAONMUOTIBLOGIOONVITUNSIISTI -hypetys. Voi tietty olla että syön sanani jo ekan viikon aikana. Asuistani aion silti laittaa kuvia tänne aina välillä.

Kiitti ja kuitti, yllä kuvia mun vuodesta 2012, siitä saatte vähän esimakua tulevasta

/ Hola!

So this is me. I'm a 20-year old student from Tampere, Finland. Love music, running, food, figureskating and clothes. Determined to be a doctor, I'm applying to med school next year. Here I'll post about random stuff that happens to me. As I happen to be very prone to all kinds of accidents and the weirdest things tend to happen to me, I guarantee it's gonna be a interesting ride.

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti